Om oss

Vi erbjuder bland annat rättsskyddsförsäkring & förmögenhetsbrottsförsäkring

Era Försäkringar i Sverige AB är en försäkringsförmedlare inriktad enbart mot sakförsäkringsområdet.

Era Försäkringars historia sträcker sig till 1997 då det grundades utav Ulf Edmark. Efter dryga 30 år på försäkringsbolag beslöt han sig för att dra igång egen verksamhet i ett försäkringsmäkleri i stället. Via ett samarbete med en annan mäklare i Växjö blev namnet Spaför Försäkringsmäklare. Spaför har sina rötter Sparbanken, Sparbanken försäkring, efter samgåendet med Föreningsbanken fick man av konkurrensskäl knoppa av försäkringsverksamheten som i stället fortsatte leva som ett mäklarföretag nämligen Spaför försäkringsmäklare. Hösten 2007 bytte vi namn till Era Försäkringar i Sverige AB. Ett namn som bättre speglar det vi arbetar med nämligen ”Era försäkringar”.

Sedan starten har Era Försäkringar präglats av noggrannhet, hög servicegrad och tillgänglighet. Vi försöker alltid sätta in oss i Ert perspektiv som kund när det gäller behov av hjälp med försäkringsfrågor. Vi önskar att samarbetet med oss ska uppfattas enkelt, ärligt och med ömsesidig respekt för varandras kunskaper inom försäkringsområdet men också för Er kärnverksamhet.

Hos Era Försäkringar får Ni svar som Ni förstår!

Ord som dessa kan uppfattas som floskler men i vår värld är det mycket mer än så. Vi tror att en kund endast blir 100-procentigt nöjd om man är 100 procent trygg med vad du betalar för och trygg det blir man av kunskap. För att ytterligare understryka denna strävan kommer vi lansera en ordbok här på siten som förklarar några av de vanligaste fackorden inom försäkringsområdet. Denna ordbok kommer fyllas på i takt med att frågor dyker upp ifrån Er kunder. Vi kommer även lansera en facebooksida där man har möjlighet att ställa vilka frågor man vill som rör sakförsäkringsområdet såväl privat som profesionellt.

Till sist vill påminna om att vi finns till för Er. Saknar Ni något eller har Ni tips på hur vi kan utveckla vår tjänster gentemot Er så hoppas vi verkligen att Ni nämner det för oss. Utan Er blir vi aldrig bättre!